Pizza

22.11.2020

Kuidas teie pizzat teete? Kas teete alati põhja ise? Kasutate taignasegu või valmis põhjasid?

Meil algas see nädalavahetus pizzalainel ja sellel lainel surfame me veel vahelduva eduga täna.

Nimelt, mulle saatis Rand & Rossi mahetalu oma tooteid proovimiseks. Kõik nende tooted on gluteenivabad ja mahedad, muide.

Kuna meile perele meeldivad õhukese põhjaga pizzad, siis vahel olen ma laisk ja ei tee ise pizzapõhja. Selleks sobivad ideaalselt dr.Schäri wrapid.

Põhjaks läks wrap, peale maitsev Arrabbiata kaste (kergelt vürtsikas, laps sõi ka) ja lisaks kõik mis meile meeldib- tomat, ananass, juust, suitsuvorst, jalopeno. Kas ma juustu juba mainisin? :D Igatahes juustu läks omajagu...mmm!

Kes on nende tooteid proovinud, siis täna veel saab hääletada nende kuivatatud tomatid oliivõlis parimaks mahetooteks siin lingil:

https://www.facebook.com/maheklubi/photos/pcb.3681379855253150/3681373081920494

Mina igatahes kiidan heaks kõik tooted mida proovisin ja soovitan teilegi!

Kas tahaksite, et võtaksime nende tooted endale valikusse?

Alati teiega (kohe päris tõsiselt 24/7 olen ma mingil määral e-poes tegutsemas),

Kersti
Gluteenivabatoit.ee looja