
Selle maitsva retsepti saatis meile Gurmeeaia perenaine Eva.
Maisispagetid röstitud kirsstomati, küüslaugu ja peterselliga
(kahele)
Vaja läheb:
200 g Sam Mills maisispagette
300 g kirsstomateid
3 küüslauguküünt
5 sl oliiviõli
1 sl värsket peterselli
soola
pipart
serveerimiseks riivitud parmesani
Eelkuumuta ahi 220°C. Aseta terved kirsstomatid ning kooritud-viilutatud küüslaugu küüned küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Piserda 1 sl oliiviõliga, raputa peale veidi soola ja pipart ning lükka plaat 20 minutiks ahju. Samal ajal, kui tomatid küpsevad, keeda spagetid vastavalt pakendil antud juhistele ning kurna. Sega spagetid peeneks hakitud peterselli ja ülejäänud oliiviõliga. Jaga pasta kahe kausi vahel, tõsta sinna kõrvale ahjust tulnud tomatid-küüslaugud ning riivi peale parmesani või mõnda muud itaaliapärast kõva juustu.
Head isu!