Gluteenivabad pannkoogid a la Caprese

25.06.2021
Gluteenivabad pannkoogid a la Caprese
Selle maitsva retsepti saatis meile Gurmeeaia perenaine Eva.

Gluteenivabad pannkoogid a la Caprese  
 
Vaja läheb:
 
550 ml piima
40 g võid
 
küpseid tomateid
(pühvli) mozzarella't
kimp värsket basiilikut
oliiviõli
palsamiäädikat
soola & musta pipart 
 
 
Valmista pannkoogid vastavalt pakendi juhistele. Viiluta või rebi mozzarella tükkideks. Lõika tomatid õhukesteks viiludeks ja eralda basiilikuokstelt lehed. Aseta juust, tomativiilud ja basiilikulehed vaheldumisi juba küpsetele pannkookidele. Piserda oliiviõli ja palsamiäädikaga, raputa peale veidi soola ja musta pipart ning lase koheselt hea maitsta!