Virtasalmen Viljatuote oa jahusegu

Laoseis:7

Koostis: Tatrajahu, oajahu (22%), tume täistera riisijahu, riisijahu, tatratangud, hirssijahu ja psüllium.

3,50 €

Gluteenivaba oa jahusegu on kiudainerikas ja kõrge valgusisaldusega! Seda jahusegu saate kasutada nii soolaseks kui ka magusaks küpsetamiseks. Proovige näiteks pitsa- ja pirukapõhja, riisipirukaid, lihapirukaid ja küpsiseid.

Pizza retsept:

KOOSTISOSAD
PÕHI
3dl vett
2 tl kuivpärmi
1 tl soola
5 supilusikatäit õli
1 tl gluteenivaba psülliumi
4 3 / 4dl Gluteenivaba oa jahusegu Virtasalmi teraviljatootest

PEALE
tomatipüree
riivjuust
pepperoni
sink
röstitud paprika ribad

VALMISTAMINE

Sega kokku vesi, kuivpärm, sool, õli ja psüllium.
Sega korralikult ja lase psülliumil hetkeks paisuda.
Lisa jahu.
Lase 30 minutit kerkida ja samal ajal pane ahi 250’C peale.Pange pitsad kuumale pannile.Küpseta 250 kraadi juures umbes 10 minutit või kuni küpsed.

TOITEVÄÄRTUS 100g kohta:
Energia 1361 kJ / 325 kcal
Rasv, 1,9 g
millest küllastunud 0,3 g
Süsivesikud, 62 g
millest suhkrud 0,9 g
Kiudaineid 9,4 g
Valk 14 g
Sool <0,1 g