Virtasalmen Viljatuote gluteenivaba universaaljahu küpsetistele 500g

Laoseis:8

Koostis: Valge riisijahu, täisterariisijahu, tatrajahu, maisijahu (GMO-vaba), maisitangud (GMO-vaba), kartulijahu ja psüllium.

KILOHIND: 6,40 €

3,20 €
  • LAKTOOSIVABA
  • VEGAN
  • MUNAVABA
  • PÄRMIVABA
Pestorullid
KOOSTISOSAD
5 dl sooja vett
1 pakk kuivpärmi
1 tl soola
½ dl õli
ca 5 dl Virtasalmen Viljatuote universaalset jahusegu

Vahele
1 purk rohelist pestot (180-190 g)
100-150 g riivitud juustu (mozzarella)

Valmistaine:
Sega pärm jahuga ja lisa ülejäänud koostisosad. Sõtku korralikult masinaga või käsitsi. Lase kausis umbes 5 minutit paisuda. Tainas peaks olema tõesti pehme ja lahtine, kuid pärast paisutamist võib vajadusel lisada jahu.

Tõsta tainas lauale ja rulli  jahu abil umbes cm paksuseks ristkülikukujuliseks plaadiks. Laota pesto ühtlaselt mööda taina peale. Puista peale riivjuust. Rulli ja lõika sebideks.Tõsta umbes 30 minutiks ahju ja küpseta 220 kraadi juures 20-25 minutit. Muffinivormis küpsevad pestorullid kiiremini kui ahjupannil.

Soojendage enne söömist või  külmutage värskelt.

Toiteväärtus 100g kohta: Energiasisaldus 1383kJ/331 kcal, rasvad 1,4g, sh. küllastunud rasvhapped 0,3g; süsivesikud 73,8g, millest suhkur 0,3g; kiudained 5g; valgud 5,9g; sool 0,1g.

Hoida kuivas ja jahedas. Päritolumaa: Soome.