Grano tumeda leiva jahusegu 500g

Laoseis:9

Koostis: Riisijahu, modifitseeritud tapiokitärklis, tatrajahu, linaseemnejahu, suhkur, psüllium, sool, hüdroksüpropüülmetüültselluloos, kuivpärm, rasvhapete mono-diglütseriidid.

KILOHIND: 7,80 €

3,90 € 2,73 €
  • LAKTOOSIVABA
  • VEGAN
  • MUNAVABA

Toiteväärtus 100g kohta: Energiasisaldus 1408 kJ / 333 kcal, rasvad 1,7g, sh. küllastunud rasvhapped 0,6g; süsivesikud 68g, millest suhkrud 2,8g; kiudained 8,1g, valgud 7,2g, sool 1g.

Valmistamine: 420ml vett, 3 sl õli, 2 sl äädikat.


Kalla jahusegu kaussi ja sega korralikult. Lisa õli ja sõtku. Lisa vesi ja äädikas ning jätka sõtkumist kuni tainas hoiab ilusti kokku. Aseta taigen kerkima 10 min (sooja veevanni või 50˚C ahju avatud uksega). Sõtku veel 2 minutit. Tõsta taigen vormi, mis on jahuga seest üle puistatud ja lase 20 min soojas seista. Eelkuumuta ahi 200˚C (õhuringlusega) ning küpseta leiba 20 min. Seejärel lisa kuumust 225˚C-230˚C ja küpseta 7 minutit. Krõbeduse saamiseks võid kooriku võiga üle määrida. Lülita välja ahi ja lase leival seista 5 min. Vormist välja võttes lase pätsil enne lõikamist 15 min taheneda.

Naudi sooja leiba!