Grano mitmeviljaleiva jahusegu 500g

Laoseis:9

Koostis: riisijahu, modifitseeritud tapiokitärklis, linaseemned, kõrvitsaseemned, päevalilleseemned, linaseemnejahu, tatrajahu, suhkur, sool, priimulajahu, pärm, jahvatatud psülliumi kestad, hüdroksüpropüülmetüültselluloos, rasvhapete mono-diglütseriidid

KILOHIND: 8,20 €

4,10 €
  • LAKTOOSIVABA
  • VEGAN
  • MUNAVABA

Toiteväärtus 100g kohta: 1715 kJ / 410 kcal, rasvad 17g, sh. küllastunud rasvhapped 2,8g; süsivesikud 44g, millest suhkrud 3,4g; kiudained 12g, valgud 15g, sool 1,1g.

Valmistamine: 380ml vett, 3 sl õli.

Kalla jahusegu kaussi ja sega korralikult. Lisa õli ja sõtku. Lisa vesi ning jätka sõtkumist kuni tainas hoiab ilusti kokku. Aseta taigen kerkima 15 min (sooja veevanni või 50˚C ahju avatud uksega). Sõtku veel 2 minutit. Tõsta taigen vormi, mis on jahuga seest üle puistatud ja lase 25 min soojas seista. Eelkuumuta ahi 200˚C (õhuringlusega) ning küpseta leiba 20 min. Seejärel lisa kuumust 225˚C-230˚C ja küpseta 7 minutit. Krõbeduse saamiseks võid kooriku võiga üle määrida. Lülita välja ahi ja lase leival seista 5 min. Vormist välja võttes lase pätsil enne lõikamist 15 min taheneda.

Naudi sooja leiba!