Gluteenivaba tatraleib 350g

Laoseis:53

Koostis: GV toortatrajahu, vesi, kookosjogurt, eksta virgin oliivõli, seemnesegu, jahvatatud tumedad linaseemned, gv küpsetuspulber, sidrunhape, agaavisiirup, roosa sool, söögisooda.

KILOHIND: 14€

EELTELLIMUS! Küpsetame 02.03, kätte saab 03.03 Laki 9a ja saadame ka postiga. 

Koosneb ainult kvaliteetsetest koostisosadest ja on ilma ristsaastumiseta! Valmistatud gluteenivabas köögis!

4,90 €
  • Gluteenivaba
  • Piimavaba
  • Munavaba
  • Vegan
  • Pärmivaba
  • Valge suhkru vaba

 

Tatraleib on pehme ja mahlane. Sisaldab vaid kvaliteetseid koostisosasid ning on aitab toetada seedimist, kuna sisaldab erinevaid seemneid. Lisaks on see leib hea oomega-3-rasvhapete allikas, sest sisaldab ka jahvatatud linaseemneid.

Toortatar on toiduaine, millel on lisaks suurele toitaineväärtusele ka põletikuvastane toime organismis. Toortatras on palju aminohappeid, valku, rasvu, süsivesikuid ja e-vitamiini. See on kehale kergesti omastatav, annab pikaajalise täiskõhutunde ega tekita pärast söömist raskustunnet ega seedeprobleeme. 

Tänu agaavisiirupi on madalale glükeemilise indeksile ei kõrgenda selle leiva söömine veresuhkru taset ega vererõhku nagu tavalise suhkruga leiva söömine.

Mahlase ja pehme maitse annab kookosjogurt, mis on väga kõrge toiteväärtusega ning heade rasvadega. Kookosrasva hinnatakse kui väärtuslikku ja tervislikku rasva, sest see sisaldab palju lauriinhapet, mis tõstab organismi immuunsust ning on põletikuvastase toimega.

Toiteväärtus 100g kohta: Energiasisaldus 1166 kJ / 279 kcal; rasvad 16,3g, sh. küllastunud rasvhapped 3,19; süsivesikud 25,4g, millest suhkrud 2,75g; kiudained 2,71g, valgud 6,52g, sool 1,92g.

Toatemperatuuril säilib 5 päeva, külmkapis kauem. Saab ka sügavkülmutada. Hoiustada õhukindlalt (sooda ja õhuga kokkupuudel muutuvad päevalilleseemned roheliseks. Turvaline süüa, aga näeb välja nagu hallitus).