Fior di Loto amarant 400g

Laoseis:1

Kontrollitud mahepõllumajandusest.

Võib sisaldada pähklite ja seesami jääke.

KILOHIND: 7,38 

3,50 €
  • MAHE
  • LAKTOOSIVABA
  • VEGAN
  • MUNAVABA
  • PÄRMIVABA

Toitumisalane teave 100g toote kohta: energiasisaldus 1565kJ/374kcal. Sellest rasvad 6,5g (millest küllastunud rasvhapped 1,7g), süsivesikud 51g (millest suhkrud 0g), kiudained 15g, valgud 14,5g, sool 0,05g.

Hoida kuivas ja jahedas.

Valmistatud Itaalias.

 

Amarant ehk rebashein on pärit Kesk-ja Lõuna-Ameerikast ning oli sealsete põlisasukate leivaviljaks. Asteegid nimetasid seda "jumalate viljaks". 

Valmistamine: Sobiv portsjoni suurus on 70g inimese kohta. Ei vaja eelnevat leotamist. Võtta kaks osa vett ühe osa amarandi kohta ja keeta 15 minutit.

 

Amarantli lihapallid 

Küpseta amaranti 140 ml keevas soolases vees umbes 15 minutit. Samal ajal keeda kartul ning tee see kahvliga pudruks. Kurna amarant, sega kartuliga ning maitsesta soola ja karriga. Lisa umbes 70 g 100% borlotti oajahu ja sega see kokku. Vormi tainas väikesteks lihapallideks, lisa järelejäänud oajahu ja küpseta neid 10 minutit ühe külje peal õlisel pannil. Teise võimalusena võid neid küpsetada 120 ° juures umbes 15 '. Seniks pese, kuivata ja tükelda ürdid. Lisa Veggispalmì riisijooki, maitsetaimi ja sega need omavahel kokku. Serveeri lihapalle koos kastmega. Head isu!

Täpse retsepti leiad Fior di Loto koduleheküljelt (itaalia keeles): https://www.fiordiloto.it/it/ricette/polpette-di-amaranto-e-farina-100-fagioli-borlotti-con-crema-vegan-alle-erbe