Dr.Schär lasanje 250 g

Laoseis:1

Koostis: maisitärklis, munad 23%, riisijahu, maisijahu, emulgaator: rasvhapete mono- ja diglütseriidid; paksendaja: guarkummi. Võib sisaldada sojajälgi. SISALDAB MUNA JA VÕIB SISALDADA SOJA. GLUTEENIVABA. LAKTOOSIVABA (laktoos <0,007g / 100g).

Võib sisaldada soja jääke.

KILOHIND: 19,20 €

4,80 €
  • LAKTOOSIVABA
  • PÄRMIVABA

Toitumisalane teave 100g kohta: Energiasisaldus 1579 kJ / 373 kcal, rasvad 4,3g, sh. küllastunud rasvhapped 1,5g; süsivesikud 76g, millest suhkrud 0g; kiudained 2,4g, valgud 6,4g, sool 0,18g.

Hoida jahedas ja kuivas.

 

Lasanje bolognese

Valmista kõigepealt bolognese kaste. Selleks haki sibul ja küüslauk ning pruunista kõrge äärega pannil kuldseks. Lisa juurde hakkliha ja pruunista seegi. Vala hakklihale juurde konservtomatid ja tomatipüree ning hakitud basiilik. Maitsesta kaste worcestershire kastme, soola, pipra ja suhkruga. Lase kastmel 10 minutit madalal kuumusel podiseda.                   

Järgmisena valmista juustukaste. Selleks kuumuta potis koor ja lisa juurde 100 grammi riivitud juustu. Kuumuta segu samal ajal segades kuni tekib ühtlane konsistents. Maitsesta soola ja pipraga. Nüüd lao lasanje kokku. Alustuseks tõsta paar kulpi bolognese kastet lasanjevormi põhja ning määri ühtlaselt laiali.                                                                     

Järgmisena lisa 3 lasanje lehte, ühe pead pooleks tegema. Kolmandana lisa bolognese kaste lasanje lehtedele, seejärel lisa juurde juustukaste ning siis jälle lehed ja sellises järjekorras jätkadki kuni kogu kaste on otsas. Neli viimast kihti  peavad olema: lasanje lehed, bolognese kaste, juustukaste ja riivitud juust. Kokku peaks tulema neli kihti.                     

Küpseta 175 kraadi juures 40-60 minutit. Peale küpsemist lase 10 minutit jahtuda.