CalNort gluteenivaba veiselihapuljong 36x10g

Laoseis:2

Koostisosad: soola, maisitärklis, maitsetugevdaja naatriumglutamaat,suhkur, osaliselt hüdrogeenitud palmiõli,SOJAoataim valguekstrakti,pärmiekstrakt, maitseliha, sibul, looduslikud värvained (E150d ja E160C), lõhna-(kurkum). 

Võib sisaldada piima, kala ja mereande.

KILOHIND: 8,33 €

3,00 €
  • MUNAVABA

Kasutage: 2 kuubikut 1 liiter vee kohta. Keskmine toiteväärtus 100g kohta: Energiasisaldu 758kJ/181kcal, rasvad 5,7g, millest küllastunud rasvhapped 3,5g, süsivesikud 29g, millest suhkrud 9g, valgud 6,2g, sool 52g.

 

Guljašš-supp veisehakklihaga!

Esimesena koori ja haki sibulad ja küüslaugud ning kartulid ja porgandid. Pruunista hakkliha ja lisa sinna hulka sibul ja küüslauk. Sega kuumutades neid mõni hetk ja pane seejärel hulka kartulid ja porgandid. Kalla peale puljong, pane patta loorberileht, pipar, majoraan ja tomatipüree. Lase sel haududa väiksel kuumusel umbes 10 minutit, kuni kartul ja porgand on veel natuke krõmpsud. Tükelda sinna hulka ka paprikad ning keeda suppi veel mõni minut, kuni kõik köögiviljad on pehmed. Maitsesta soola, pipra ja näpuotsatäie suhkruga. Seejärel ongi supp valmis nautimiseks!