CalNort gluteenivaba veiselihapuljong 8x10g

Laoseis:4

Koostisosad: sool, maisitärklis, maitsetugevdaja naatriumglutamaat, suhkur, osaliselt hüdrogeenitud palmiõli,SOJAoataim valguekstrakt, pärmiekstrakt, maitse-liha, sibul, looduslikud värvained (E150d ja E160C), kurkum. 

Võib sisaldada laktoosi, piima, kala ja mereande

KILOHIND: 18,75 €

1,50 €
  • MUNAVABA

Kasutamine:2 kuubikut 1 l vee. Hoida kuivas, jahedas kohas. Keskmine toiteväärtus 100g kohta: Energiasisaldus 758kJ/181kcal, rasvad 5,7g, millest küllastunud rasvhapped 3,5g, süsivesikud 29g, millest suhkrud 9g, valgud 6,2g, sool 52g.

Toodetud:Hispaanias.

 

Veiselihasupp tšilli ja riisinuudlitega!

Alustuseks haki sibul, küüslauk ja tšilli ning prae õlis klaasjaks. Seejärel lisa sinna hulka veis ning prae kergelt läbi. Vala potti vesi ja CalNorti veiselihapuljong ning lase keskmisel kuumusel umbes veerand tundi podiseda. Pane sinna hulka ka riisinuudlid ja oad ning lase veel viis minutit keeda. Enne valmimist haki roheline sibul ning raputa supile. Hapususe saamiseks lõika paar viilu laimi. Selline kooslus viib lausa keele alla!