Bezgluten šokolaadikeeksi pulber 300g

Laoseis:3

Koostis: Koogipulber (maisitärklis, kakao, riisitärklis, inuliin, kergitusained: naatriumkarbonaadid, difosfaadid; kartulitärklis, maitseained). Šokolaadinööbid 10% (suhkur, kakaomass, kakaovõi, vähendatud rasvasisaldusega kakao, emulgaatorid: letsitiin (soja); vanilje maitseaine).

KILOHIND: 9,33 €

2,80 €
  • LAKTOOSIVABA
  • VEGAN
  • MUNAVABA
  • PÄRMIVABA

Toiteväärtus 100g kohta: Energiasisaldus 1559 kJ / 368 kcal; rasvad 4g, sh. küllastunud rasvhapped 2,5g; süsivesikud 80g, millest suhkrud 4,3g; kiudained 1,1g, valgud 2,5g, sool 0,65g.

Valmistamine: 3 muna, 110g suhkrut, 180ml õli või 170g sulatatud ja jahutatud võid, 50ml vett.
Sega kõik komponendid kausis suurel kiirusel umbes 2 minutit, kuni segu on ühtlane. Lisa šokolaadinööbid ja sega lusikaga. Vala taigen 25x11 suurusesse küpsetuspaberiga kaetud vormi ja tasanda pind. Küpseta ahjus 170ºC juures (ilma kuuma õhuta) umbes 55 minutit. Eemalda vormist ja jahuta, hoia katte all. 

Hoida kuivas ja jahedas.

 

Mitte miski ei tee tuju kiiremini paremaks kui üks šokolaadine dessert.

Bezgluteni keeksipulbriga valmib magustoit imelihtsalt. Sega taigen valmis ning viska ahju - nii see käibki! Desserdile sobivad imelisteks kaaslasteks vahukoor ja maasikad. Proovi, sa ei kahetse!