Bauckhof tumeda leiva segu 500g

Laoseis:4

Koostisosad: Täistera riisijahu* 36%, päevalilleseemned*, maisitärklis*, jahvatatud linaseemned*, linaseemned*, tatrajuuretis* (tatrajahu*, kinoajahu*, starterkultuurid), meresool, riisisiirupi pulber*, karamellipulber*, maltodekstriin*, paksendaja: guarkummi*.
*Kontrollitud mahepõllumajandusest.

KILOHIND: 10,40 €

5,20 €
  • LAKTOOSIVABA
  • VEGAN
  • MAHE
  • MUNAVABA
  • PÄRMIVABA

Toiteväärtus 100g kohta: Energiasisaldus 1786 kJ / 427 kcal, rasvad 19g, sh. küllastunud rasvhapped 2,3g; süsivesikud 46g, millest suhkrud 2,8g; kiudained 7,4g, valgud 13g, sool 1,9g.

Valmistamine: Lisa pakendi sisule 350ml käesooja vett ning pakk kuivpärmi. Kui soovid kasutada värsket pärmi, lahusta see eelnevalt vees. Sõtku kätega või sega käsimikseri taignalabade või köögikombaini abiga tugevalt 5 minutit. Vala segu õlitatud 25x10cm leivavormi, niisuta see pealt veega ning pintselda õliga. Kata fooliumiga ning lase soojas kohas 15 minutit kerkida. Küpseta eelsoojendatud ahjus 225°C juures 50 minutit. Lase leival enne lahti lõikamist restil jahtuda. 

Hoida kuivas ja jahedas.

 

Koduse leivateoga saab hakkama igaüks!

Bauckhofi jahuga saad valmistada nii tavalist tumedat leiba kui ka mõnusalt krõbedaid snäkke. Sega koostisosad kokku, lase kerkida ning taigen ongi valmis! Linaseemned on ka juba sees, seega isegi midagi lisama ei pea. Näkileiva valmistamiseks lase küpsenud pätsil jahtuda, lõika peenikesteks viiludeks ja lase oliivõliga kaetud snäkkidel ahjus veel krõbedamaks muutuda. Viib lausa keele alla!

Vaata ka omapärast retsepti leivabatoonidest Bauckhofi kodulehel (saksa keeles): https://www.bauckhof.de/produkte/rezepte/detail/glutenfreie-mueslistangen/