Bauckhof puuviljakoogi jahusegu 2x200g

Laoseis:3

Koostis: Roosuhkur*, riisijahu*, maisitärklis*, tapiokitärklis*, küpsetuspulber (kergitusaine: naatriumvesinikkarbonaat; happesuse regulaator: monokaaliumtartraat; maisitärklis*), vanill*, meresool.
*Kontrollitud mahepõllumajandusest

KILOHIND: 11,13 €

4,45 €
  • LAKTOOSIVABA
  • VEGAN
  • MAHE
  • MUNAVABA
  • PÄRMIVABA

Toiteväärtus 100g kohta: Energiasisaldus 1584 kJ / 373 kcal, rasvad 0,3g, sh. küllastunud rasvhapped 0,1g; süsivesikud 90g, millest suhkrud 47g; kiudained 0,8g, valgud 2,1g, sool 0,77g.

Valmistamine: Eelsoojenda ahi 175ºC-ni (kasutades lahti käivat vormi võtta üks kott segu, plaadi puhul kaks kotti), vala paki sisu kaussi, lisa 90g toasooja võid, 2 muna ja sega kreemjaks massiks. Pane tainas määritud vormi/plaadile. Kata marjade/puuviljadega. Küpseta kooki eelkuumutatud ahjus keskmisel siinil ülemise ja alumise kuumusega umbes 25-30 min. Kasutades külmutatud marju, pikeneb küpsetusaeg 5-10 min.

Vegan versioon: Vormi jaoks - 1 kott segu (200g), 125g õunapüreed, 75g jahvatatud pähkleid (sarapuupähkleid või mandleid), 50ml neutraalset õli (näiteks päevalilleõli), puuvilju. Küpsetusplaadi jaoks - Kasuta 2 kotikest küpsetussegu (400g) ja kahekordista koostisosade kogust. Vala segu kaussi, lisa õunapüree, pähklid ja õli ning sega ühtlaseks massiks. Aseta plaadile ja pane ahju.

Hoida kuivas ja jahedas.

 

Tahad midagi head, aga pole aega suuremaks küpsetamiseks?

Meil on sulle lahendus! Bauckhofi puuviljakoogi jahusegu aitab kiirelt ja muretult valmistada ühe mõnusa desserdi. Sega taigen valmis ja pool on juba tehtud. Lisa taignale kirsse või rabarberit, mis muudavad maiuse veelgi mõnusamaks. Lihtsalt valmiv kook on pehme, mahlane ning veidi hapukas.

Vaata ka Bauckhofi kodulehel olevat retsepti puuviljakoogist mandlite ja rabarberiga (saksa keeles): https://www.bauckhof.de/produkte/rezepte/detail/rhabarberkuchen-mit-mandelblaettchen/