Bauckhof õunakoogi jahusegu 2x250g

Laoseis:1

Koostis: Riisijahu*, toorroosuhkur*, tapiokitärklis*, küpsetuspulber (kergitusaine: naatriumvesinikkarbonaat; happesuse regulaator: monokaaliumtartraat; maisitärklis*), vanill*, meresool*.
*Kontrollitud mahepõllumajandusest.

KILOHIND: 9 €

4,50 €
  • LAKTOOSIVABA
  • VEGAN
  • MAHE
  • MUNAVABA
  • PÄRMIVABA

Toiteväärtus 100g kohta: Energiasisaldus 1600 kJ / 377 kcal, rasvad 0,5g, sh. küllastunud rasvhapped 0,2g; süsivesikud 88g, millest suhkrud 45g; kiudained 1,1g, valgud 3,9g, sool 0,78g.

Valmistamine: Küpsetusvormis - 1 kott küpsetussegu (250g), 3 muna, 125g pehmet võid, umbes 500g õunu. Küpsetusplaadil - 2 kotti küpsetussegu (500g), teisi komponente topelt kogustes. Koorige õunad ja lõigake sektoriteks, määrige vorm/plaat, soojendage ahi 180°C (ülemine ja alumine kuumus). Segage käsimikseriga küpsetussegu koos teiste koostisosadega kreemjaks massiks. Pange tainas määritud vormi või plaadile. Seejärel jagage õunad ühtlaselt taignale. Küpsetage kooki eelkuumutatud ahjus keskmisel siinil umbes 45 min.

Vegan versioon: Vormis küpsetades - 1 kott küpsetussegu (250g), 50g margariini, 100g sojajogurtit, 100g õunapüreed ja umbes 500g (kooritud) lõigatud õunu. Küpsetusplaadil - 2 kotti küpsetussegu (500g) ja topelt kogused teisi komponente. Edasi järgige eelnevat õpetust. 

Hoida kuivas ja jahedas.

 

Nagu vanaema tehtud!

Kiirelt valmib maitsev kook, kui kasutad Bauckhofi jahusegu. Sega komponendid kokku, laota õunaviilud peale (soovi korral lisa ka kaneeli) ning viska ahju küpsema - kas saab veel lihtsam olla? Lõpetuseks raputa peale tuhksuhkrut ning valmista tass kohvi, mida koos desserdiga nautida saad. Mõnusalt pehme ja mahlane kook maitseb nagu vanaema tehtud.