Bauckhof kaeraleivasegu 500g

Laoseis:3

Koostis: Täistera kaerahelbed* 70%, täistera riisijahu* 22%, tatrajuuretis* (tatrajahu*, kinoajahu*, starterkultuurid), meresool, paksendaja: guarkummi*.
*Kontrollitud mahepõllumajandusest.

KILOHIND: 10 €

5,00 €
  • TÄISTERA
  • MAHE
  • VEGAN
  • LAKTOOSIVABA
  • MUNAVAB
  • PÄRMIVABA

Toiteväärtus 100g kohta: Energiasisaldus 1496 kJ / 356 kcal, rasvad 5,9g, sh. küllastunud rasvhapped 1,2g; süsivesikud 59,5g, millest suhkrud 1g, kiudained 8,5g, valgud 11,7g, sool 1,9g.

Valmistamine: Sega pakendi sisu ühe paki kuivpärmiga. Lisa segule 500ml käesooja vett (kui soovid kasutada värsket pärmi, lahusta pool kuubikudt vees). Sega käsimikseri taignalabade või köögikombaini abiga 5 minutit, kuni moodustub ühtlane tainas. Vala segu õlitatud 25cm leivavormi, niisuta pealt veega ning pintselda õliga. Kata fooliumiga ning lase soojas kohas 20 minutit kerkida. Küpseta eelsoojendatud ahjus 200°C juures 60 minutit. Krõbeda kooriku saad, kui asetad küpsetamise ajaks ahju kausi veega. Lase leival enne lõikamist restil jahtuda.

Hoida kuivas ja jahedas. 

 

Kodus leiva küpsetamine pole raketiteadus!

Bauckhofi jahuseguga saad ilma suurema vaevata valmistada ühe mõnusa kaeraleiva oma toidulauale. Sega koostisosad kokku, lase kerkida ja viska ahju - nii lihtne see ongi! Võid lisada ka seemneid või pähkleid. Ära unusta võid peale määrida, sest krõbe koorik teeb pätsi veel nauditavamaks!

Vaata ka Bauckhofi kodulehel olevat retsepti kaera-näkileivast (saksa keeles): https://www.bauckhof.de/produkte/rezepte/detail/glutenfreies-haferknaeckebrot/